Wat zeggen deelnemers over hun ervaringen met de Rambam Methode?

3-daagse Rambam detox

Als je mij een half jaar geleden had gezegd dat ik om 4 uur ‘s morgens op zou staan om te studeren en er vervolgens een werkdag van 8 uur met gemak achteraan zou draaien zou ik met mijn wijsvinger op mijn voorhoofd hebben getikt.

‘Doe normaal’ zou ik hebben gezegd. ‘Ik weet nu al nauwelijks hoe ik me door de dag heen moet slepen en mijn gezin draaiende moet houden. Laat staan dat ik ernaast zou kunnen studeren en werken!’

Toch is dit nu mijn dagelijks leven. Niet omdat het moet, maar omdat IK dat kan. Ik barst van de energie!!

En dat ondanks meerdere chronische ziekten zoals coeliakie en fybromialgie. Mijn vermoeidheid is verdwenen als sneeuw voor de zon.

Geen arts die mij ooit heeft kunnen helpen. De Rambam en Juice Plus helpen wel.

Hoe simpel kan het zijn. Je past je voeding aan, maakt je spijsvertering gezond en je voelt je weer alsof je twintig was. Je bruist van de energie en kunt de hele wereld aan.

Wie wil dat nou niet?

Wendy | 24-01-2023

Sinds een paar jaar heb ik last van de overgang: door het nachtelijk zweten slaap ik slecht, waardoor ik na enige tijd erg vermoeid raakte en minder energie had. Ik merkte dat ik veel opvliegers had, ik steeds minder bewoog en aankwam in gewicht. Verschillende diëten heb ik geprobeerd (o.a koolhydraatarm eten), maar zonder resultaat en sterker nog: met nog meer klachten zoals broze nagels. Via Emmy kwam ik in contact met de Rambam Methode en op 4 juli ben ik gestart met de 3-daagse. Dat was even omschakelen qua voedingsmomenten, maar het wende snel. Tot mijn opluchting (en ook wel met verbazing) merkte ik na 2 maanden verschil: geen last meer van zweten, een betere nachtrust, meer energie, fitter, gewichtsverlies (15kg), sterkere nagels en voller haar. Hoe sterk dit samenhangt met voedsel en eetmomenten, merkte ik tijdens onze vakantie erna. We verbleven in een hotel en dat maakte het voor mij lastig om me te houden aan de methode. De eerste week verliep nog goed, maar in de tweede week kwam het nachtelijk zweten en opvliegers terug. Niet verrassend dat bij thuiskomst de knop gelijk weer omging.

Nu is ieder mens natuurlijk anders en reageert jouw lichaam wellicht heel anders op voeding dan het mijne, maar mocht je ook last hebben van lichamelijke klachten (o.a overgang), dan gun ik het je om deze methode eens uit te proberen voor een paar maanden. Wellicht helpt het jou net zo als het mij heeft geholpen.

Mariël | 09-01-2023

De Rambam Methode heeft mij concrete aanwijzingen gegeven om mijn voedingspatroon echt gezond te maken.
Het gevolg is: minder darmklachten, beter slapen, meer energie, gezonder gewicht.
In het algemeen lekker in mijn lijf en positiever in het leven.
Soms vraagt het wel veel planning en voorbereiding. Ik leer hier steeds makkelijker en slimmer mee om te gaan.
Wanneer ik de Rambam en keertje loslaat en in mijn oude voedingspatroon verval, reageert mijn lijf direct met problemen. Dat is een goede motivatie om de draad weer op te pakken en weer gezond volgens de Rambam te eten.

Nicole | 12-12-2022

Ik ben zo blij hieraan begonnen te zijn; eindelijk doe ik en eet ik zoals ik eigenlijk al lang wilde. Ik at te weinig groente en fruit en te veel koolhydraten en waarschijnlijk verkeerde combi’s! Ik ben nu al een kilo kwijt; jippie!

Vera | 3-daagse 31-10-2022

Leuk die kilo’s maar het grootste verschil zit ‘m voor mij in m’n energie, geen schommelende bloedsuikers meer (ook al at ik al 20 jaar geen snelle suikers meer), tennisarm is over, psoriasis flink verminderd, en recidiverende voetschimmel lijkt ook echt verleden tijd nu. Ook m’n neus is vrijwel niet meer verstopt en m’n holtes zijn open in plaats van chronisch licht ontstoken.

Corina | 30-07-2022

Ik heb al minder opvliegers, slaap beter (!) en ben 5,5 kg lichter na 2 weken (incl. 3 dagen detox die aan deze week voorafging)… Ik mis nog steeds wel de koffie 😉 Blij met resultaat!!

Mariël | 18-07-2022

Ik heb het deze 28 dagen ongeveer de helft van de dagen “goed” gedaan, maar ook veel buiten de deur dagen gehad die moeilijk waren. Toch ben ik 5 kg kwijt, voel me vooral op de dagen dat ik het programma helemaal volg heel fit, slaap goed. En het belangrijkste: mijn darmproblemen verdwijnen als sneeuw voor de zon als ik mij aan alle regels houd! Heel blij met deze leefwijze. Ben ook weer gaan sporten en yoga gaan doen en voel me daar goed bij. Ik ga er gewoon mee door. Oh, en ik heb ook nog het resultaat dat ik van het snoepen af ben. Geen suikerbehoefte meer!

Josha | 27-06-2022

Sinds ruim twee maanden ‘RamBam’ ik, geïnspireerd door Emmy Meijer. Ik wilde toch eens kijken wat het effect van voeding op reuma is. En ook graag de corona, overgang, etc. (genoeg smoesjes te verzinnen, ik was gewoon ‘doorgeschoten’) kilo’s kwijt. Ik volgde een 3 daagse en daarna een 28 dagen programma. Het bevalt me zo goed, dat ik ermee doorgegaan ben. Het effect nu na ca. 10 weken: ik gebruik momenteel geen medicijnen (ontstekingsremmers) meer en ben 9 kilo afgevallen en ik eet heerlijk. Wil je meer weten? Vraag Emmy!

Annelies | 26-06-2022

Wat ik bereikt heb is vooral dat ik geleerd heb anders naar mijn voeding te kijken. Mijn darm problemen zijn fors verminderd, bijna geen last meer van mijn maag. Ik heb veel geleerd over het nut van biologische voeding en ook heb ik inmiddels mijn eigen moestuin bakken. Ik hou enorm van shakes en salades dus dat komt goed uit! Ik deed niet mee om af te vallen maar om op gewicht te blijven en dat is niet helemaal gelukt maar dat stoort me niet want ik kan inmiddels zeggen dat ik me na het eten ook nog steeds goed voel en dat is me heel veel waard! Mijn eigen gemaakte tehina en mijn zelf gemaakte falafel zijn favoriet bij mijn gezin. De zwarte rijst vind ik lekker. En boekweit is echt een ontdekking geweest! Het is zo heerlijk om ergens gewoon tegen te kunnen zonder buikpijn. Ik kan er ook beter tegen om af en toe eens een uitspatting te hebben zoals een ijsje! De juice plus gebruik ik te kort om er iets aan toe te schrijven. De methode is ook zonder dat al een succesverhaal. Super bedankt!

Gonny | 13-06-2022

3-daagse Rambam detox

Wil jij ook positief resultaat voor je gezondheid? Maak vandaag nog een stap in de goede richting en meld je ook aan!

Wil je (nog) niet deelnemen maar wel op de hoogte blijven? Klik dan hier.

Contact

Je kunt Emmy via
WhatsApp bereiken op:
06-43239548